Home :: Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási és fizetési feltételek

A csomagok házhoz szállítására / átvételére több
lehetőséget is biztosítunk:


 1., FoxPost - személyes csomag-átvétel egy általad választott terminálban! Fizetési mód átutalás, vagy bankkártyával a helyszínen.

2., Pick-Pack Pont csomag-átvétel egy általad választott helyszínen. Fizetési mód előre utalás, vagy készpénzzel az átvételi ponton!

3., Futárszolgálat (DPD): fizetési mód átutalás és utánvét is lehet!

4., Postai úton ajánlott levélként történő feladással! Fizetési mód csak előre utalás lehet!1., FoxPost:

Fizetési mód: előre utalással, vagy bankkártyával a helyszínen!

Szállítási határidő: a megrendelés beérkezésétől számított 2-4 munkanap, átutalásos fizetési mód esetén a szállítás a pénz számlánkra érkezése után történik

Szállítási költség: 590 Ft

A FoxPost csomagautomaták segítségével egyszerűen és gyorsan veheted át az online rendelt ruhákat, összekötve a napi bevásárlást a csomagátvétellel. Mindezt ott, ahol Neked épp útba esik! Az automaták országszerte elérhetőek a legnépszerűbb bevásárlóközpontokban! Az átvételi pontok listáját ITT találod!

A rendelés elküldése után SMS-ben kapsz egy egyedi kódot, amivel az automata ajtaját ki tudod majd nyitni, illetve tájékoztatunk arról is, hogy a csomagod mikortól lesz átvehető!

Semmit nem kockáztatsz, hiszen egyedülálló módon ezen átvételi módnál INGYEN visszaküldheted az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik!!! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS ­kódod. A többi már a mi dolgunk!


2., Csomag-átvétel személyesen egy általad kiválasztott Pick Pack Ponton (Relay, Inmedio üzletek, OMV, Avanti benzinkutak, Playersroom, Sportfactory...): 

Fizetési mód: utánvét és előre utalás,

Szállítási határidő: a megrendelés beérkezésétől számított 3-4 munkanap, átutalásos fizetési mód esetén a szállítás a pénz számlánkra érkezése után történik

Szállítási költség: egységesen 890 Ft, bármely fizetési módot is választod. 15 000 Ft felett pedig INGYENES!

- országos lefedettség: 190 település több mint 600 Pick Pack Pontos átvevőhellyel!
- e-mail-ben és sms-ben is értesítünk ha a megrendelt ruhák átvehetővé válnak az általad választott Pick Pack Ponton! Ezt követően 5 munkanapon belül tudod átvenni a megrendelésed az üzletek nyitvatartási ideje (általában hétfőtől vasárnapig 8 és 20 óra között).


- válaszd ezt az átvételi módot, ha az időddel saját magad szeretnél gazdálkodni, ha nem tudsz hosszabb ideig a megadott szállítási címen tartózkodni, vagy ha a futárral történő szállítást túl költségesnek érzed!


- hogyan kérheted ezt a szállítási módot? Válaszd ki a hozzád legközelebb eső hírlap üzletet az alábbi listából, majd a rendelés feladásakor a fizetési módnál jelöld be a Pick Pack Pont lehetőséget. Az átvétel helyét (üzlet neve, címe) a megjegyzés rovatban jelezd nekünk. A személyes átvétel minél gyorsabb lebonyolítása érdekében lehetőség szerint nyomtasd ki a megrendelés visszaigazolásunkat, vagy jegyezd fel a megrendelés azonosítóját.
3., Kiszállítás futárszolgálattal (átutalással és utánvéttel is fizethető):

Szállítási határidő: a megrendelés beérkezésétől számított 1-3 munkanap, átutalásos fizetési mód esetén a szállítás a pénz számlánkra érkezése után történik.

Szállítási díj: utánvétes rendelés esetén 1390 Ft (DPD), ami tartalmazza a csomagolási költséget is, átutalás esetén pedig 990 Ft (DPD) szintén csomagolási költséggel együtt.


15 000 Ft feletti rendelés esetén a kiszállítás ingyenes!

- kérjük, hogy rendeléskor munkaidőben - azaz 08.00- 17.00 óra között - elérhető  kiszállítási címet és telefonszámot szíveskedj megadni (akár a lakás, akár a munkahelyi címedet, telefonszámodat).

 - a futárszolgálat e-mailben és sms-ben is értesítést küld a csomag telephelyünkről történő felvételekor, valamint a kiszállítás dátumáról is, - ez a levél / sms tartalmaz egy hivatkozást is, aminek segítségével a kiszállítás dátumát, illetve a kiszállítás címét is lehetőséged van megváltoztatni!!!

- abban az esetben, ha a kézbesítés valamilyen oknál fogva mégis meghiúsul:
a DPD plussz költség nélkül még kétszer megkísérli a kiszállítást. Ebben az esetben már felveszi Veled a kapcsolatot telefonon, hogy hol és mikor tudod átvenni a csomagot. Így tudjuk garantálni, hogy rendelésed rövid időn belül teljesítve legyen!4., Csomag feladás ajánlott levélként, csak átutalásos fizetési mód esetén:

- a megrendelés értékének beérkezte után a csomag postai úton, ajánlott levélként kerül feladásra.


Szállítási határidő: 4 - 5 munkanap.


Szállítási díj: 575 és 1215 Ft között! A csomag lemérése után e-mailben értesítünk majd a pontos végösszegről!